Pages

Friday, November 23, 2012

Haiglas

Vähe sellest, et eelmine postitus rääkis, kuidas ma haigeks jäin...see postitus räägb, kuidas ma haiglasse sattusin...pimesoole operatsioonile.

Kõik algas esmaspäeval(19.nov) kui öösel tekkisid valud. Koolis kahtlustasin, et järsku on tegu pimesoolega, aga siis naljatasime Aureliaga, et järsku on lihtsalt vaja vetsus ära käia :P Noh kojujõudes kurtsin oma valust hostvanematele ka ja hostisa ütles, et kui hommikuks üle ei lähe, siis on arsti juurde minek. Õhtul läks valu hullemaks...ja siis tuli ka suurem koduigatsus peale, sest mu emps Eestis teab alati, mida teha ja ma siin Belgias ei teadnud. Õnneks pärast 25 minutilist(uuh kallis) telefonikõne empsiga läks nats paremaks, aga öösel oli ikkagi valus ja magada ei saanud. Vaatasin hoopis How I Met Your Motherit, et kuidagi moodi unustada, mis seal kõhus toimub.

Hommikul oligi arsti juurde minek. Uuriti puurit ja lõpuks saadeti haiglasse. Seal tehti vereanalüüs, uriinianalüüs, ultraheli(ma tundsin täitsa rasedana :P) ja skännerist saadeti ka läbi :D Noh peale 6 tunnist ootamist öeldi, et nii sul on pimesoole põletik ja õhtul on operatsioon. No mina hakkasin muidugi nutma, sest miks just Belgias ja miks just mina?? Kõige nunnum oli see, et hostema nuttis nats koos minuga ja kallistas ja ütles, et kõik saab korda. No siis ma jäingi oma operatsiooni ootama. Vahepeal käis hostvend, Laura ja Laura ema külas. Tõid ajakirja lugemiseks:) Siis sain tagumikku kaks süsti ja käsivarde kolmanda, magasin nats ja oligi aeg opiks. Noh sellest ma ei oska rääkida, mis seal toimus :)

Kolmapäeval ärkasin siis oma toas üles...kus mu toakaaslaseks oli üks vanem naine, kes muud ei teinud kui ainult rääkis...vahepeal viskas ikka üle küll. Aga ta eriti tähelepanu ei pööranud, kas ma ka päriselt kuulan. Ma lihtsalt vahepeal noogutasin või ütlesin "mhm" ning samal ajal mõtlesin enda mõtteid. Kolmapäeval tuli juba nii palju külastajaid :) Üks hetk lihtsalt 5 sõbrannat marssisid sisse(Valerie, Yana, Audrey, Leila ja Elise) Ja nad tõid mulle mõmmi kingiks :D Siis tuli ka Aurelia külla :) Muidugi hostvanemad :) Laura ja ta ema(tõid raamatuid lugemiseks) Hostvend ja ta pärisisa(tõid viinamarju, mida ma süüa veel ei tohtinud) Ma tundsin, et mul on ikka nii palju häid inimesi ümber :D

Järgmine päev oli tavaline haiglapäev, vastiku toidu, rohtude, süstide ja imeliste külastajatega :) Aurelia ja Dora käisid külas. Hostema tuli ka suure kingikotiga(pidžaama, pusa ja sussidega, ainukesed riided vist, mida ma nüüd kanda saan) Valerie hüppas ka läbi koos cosmopolitaniga ;) Tegime teste koos ja lugesime niisama ning siis läks temagi.

kohustuslik pilt haiglavoodis koos mõmmiga (nimega Mistah)

Mu seksikad tugisukad

Vahepeal oli kõhust voolik väljas, mille otsas oli siuke kotike

põhitegevus


Täna sain haiglast välja...wohhoo :D Kooli võin minna alles 10.detsembril ehk pikemat sorti vaheaeg :/ igav. 10 päeva pean saama süste ja kandma ... tugisukke(vereringe jaoks):D

Nüüd siis paranengi :)Loodan, et teil seal Eestis on kõik korras!
Mmmuuaaah
Hanna

4 comments:

  1. Love is in the air ja sinu tugisukad on ikka nii seksikad. Kui sul igav on siis võid minuga ikka rääkida. Ma lähen ju nüüd praktikale ja kõik on nii nii uus. Rääkida mulle meeldib. Ära siis palju ringi hüppa ja saltosid tee :D Kallistan Mopsikut! :)

    ReplyDelete
  2. Aaw aitäh kallike :) proovin saltodest hoiduda, see saab raske olema :D MUSI

    ReplyDelete
  3. Appi, püsi ikka elus! 1. detsembril ikka Kölnis näeb?

    ReplyDelete