Pages

Friday, August 3, 2012

Varsti minek

Oeh jah... see 21. august aina läheneb ja läheneb. Ma ootan seda, aga samas tuleb närv ka sisse. Kahjuks lähedaste juures ei saa väga öelda: "ooo ma tahan juba minna!" sest siis on tavaliselt vastuseks (kurb)vaikus või küsimus: "Tahad meist lahti saada? Meid igatsema ei hakka?"(hetk tagasi mu õe laused) MUIDUGI ma hakkan igatsema kõiki, aga seda on nii raske seletada, mis mu sees toimub. Ma tahan hullult minna, sest see kõik on nii huvitav ja kui ma loen nende blogisid, kes on juba oma vahetusmaale kohale jõudnud, siis jõuab ikka pähe kui lahe see kõik on... AGA samas nii kurb(tõsiselt kurb) on jätta kõik kallid inimesed maha. Tihti mõtlen, et mis siis saab kui ma tagasi tulen. Järsku mu kõik siinsed sõbrad on kadunud... No paljud on lubanud ka, et ei nad kao kuhugi :D Mu sees on kõik väga keeruline hetkel, ma arvan, et sellest saab ainult aru see isik, kes on ise minemas vahetusaastale või seal juba käinud.

Kallid sõbrad, ärge olge kurvad, et ma ära lähen... Te ei pane tähelegi kui ma 11 kuu pärast tagasi olen ja hakkan teid tüütama oma Belgia lugudega.

Belgiast nii palju, et ma valisin Benjaminiga(vanem hostvend, kes läheb USAsse) oma valikained ära...muidugi ma valisin kõige raskema suuna ehk G2. Sellega saab tutvuda siin: http://www.indse.be/node/22 ehk ma võtsin nädalas 6 matat ja 6 science tundi. No ma olen siuke reaalinimene :D Ma tahtsin ikka 6 science tundi võtta, sest üks nendest toimub laboris ja kuna meie koolis pole sellist asja nagu labor, siis ma tahtsin ikka järele proovida. Emps ütles ka, et ma võtaks ikka kõik, mis võimalik...küll ma hakkama saan. Aaa ja siis ma võtsin veel Science Sociales ehk sotsiaalteadused ehk siuke poliitika ja stuff. Võimalik oli võtta ka majandusteadused, kreeka või ladina keel :P aga jah mind kisub ikka sinna poliitika ja rahvusvaheliste suhete poole.

Hmm mis veel... Noh meie koolis on kahe paralleeli peale kokku ca 60 õpilast, seal on 8 paralleeli... ehk väga palju õpilasi. Benjamin ütles umbkaudse arvu ka, aga ma ei mäleta :D
Minu uus kool

Praegu polegi rohkemat kirjutada. Kallid olete!

Mmmmuuuuuuaaaah!

Hanna

3 comments:

  1. Ma tahan küll juba Sinust lahti saada. Enda teada olen koduaeg minemise poolt olnud, kuid tea, et siiski hoolin Sinust. :) Biiiiig laaaav!

    ReplyDelete
  2. Hehe vähemalt sina ei solvu kui ma tahan minna :D Mmmuahh

    ReplyDelete
  3. Minu nimi on Lilian N. See on väga rõõmus päev minu elus, kuna Dr.saguru on mulle osutanud abi, aidates mul oma endist abikaasat oma võlu- ja armastusloitsuga tagasi saada. Ma olin abielus 6 aastat ja see oli nii kohutav, sest mu mees tõesti pettis mind ja otsis lahutust, kuid kui ma leidsin Internetis Dr.saguru meili selle kohta, kuidas ta on aidanud nii paljudel inimestel endist naist tagasi saada. ja aidata suhteid parandada.ja muuta inimesed oma suhtes õnnelikuks. selgitasin talle oma olukorda ja otsisin siis tema abi, kuid minu üllatuseks ütles ta mulle, et aitab mind minu juhtumiga ja siin ma nüüd tähistan, sest mu mees on lõplikult muutunud. Ta tahab alati minu kõrval olla ja ei saa ilma minu kingituseta midagi teha. Ma tõesti naudin oma abielu, milline suurepärane pidu. Ma jätkan Internetis tunnistamist, sest Dr.saguru on tõeline loitsumees. KAS VAJAD ABI, SIIS VÕTKE KOHE ÜHENDUST ARSTI SAGURUGA EMILIIDI KASUTA: drsagurusolutions@gmail.com või WhatsApp +12098373537 Ta on ainus vastus teie probleemile ja paneb teid oma suhtes õnnelikuna tundma.
    1 ARMASTUSLOITS
    2 WIN EX TAGASI
    3 EMAKA VILJAD
    4 EDENDAMISE LOIITUS
    5 KAITSELOITS
    6 ÄRILOITS
    7 HEA TÖÖ LOIITUS
    8 LOOSILOITS ja KOHTUJUHTU LOITS.

    ReplyDelete